Biler. De er nemme at forelske sig i, men de er også hurtigt afskrækkende. Specielt for os i Danmark, kan det blive en dyr fornøjelse. Tager vi bare lidt syd på, til Tyskland, er det en anden sag. Her har selv buschauffører råd til en forholdsvis sikker og luksuriøs bil. Og er det ikke skønt?

For en bil er mere end et transportmiddel. Det er ligesom en forelske, hvert fald for nogen. Og netop denne forelske håber vi at kunne skabe i dag med bare et par biler, du måske har råd til.

En ting er sikkert. Hurtige biler fanger mange mænds opmærksomhed. Men det er faktisk ikke dem, vi har fokuseret på. Et par af dem, vi viser dig her, er nemlig også store biler, der har en vis sikkerhed.

Land Rover LR 4

Det er ikke en familiebil, men hele familien kan med sikkerhed være der. Og så er det en meget sikker bil, hvilket altid skal være et plus i bogen.

Går du op fælge, så er det måske det eneste minus. De er kedelige.

Porsche Cayman

Den her kender du nok. En lille hurtig fix sag, der ikke egner sig til familier. Derimod er den perfekt, hvis du kan lide at køre til stranden og at have en bil, der godt kan accelererer.

Desværre lever den måske meget på sit navn. For det er en Porsche, og de lever med Cayman meget på navnet. Hvis man kigger nærmere på den, så har den nemlig ikke noget særligt at byde ind med. selvfølgelig er dens design unikt og æstetisk med en lang historie, men det er så også det.

Audi A8

En bil man måske ser lidt oftere i Danmark. Og når man gør, så vender man hovedet, hvorefter man går videre eller kører videre i sin egen kedelige Ford. For dagen skal jo videre.

A8 er en bil i sin egen klasse. Ikke bare udenpå men hvert fald også indeni. Dens interiør er unikt og flot, som det altid er med Audi. Der er kun godt at sige om Audi A8.

Jaguar XF

Her er en bil, du måske ikke har råd til. Næsten ingen i Danmark har den, desværre. Men hvis man havde, så ville det være et smukt syn hver gang. Dens front er noget for sig selv, som det altid er med Jaguar.

Du kan også starte med at skrotte din gamle bil først. Det kan du bl.a. gøre på borger.dk