Renault bekræftede fredag at teamet har skrevet kontrakt med tyske Nico Hülkenberg, der dermed har sat sig på teamets ene formel-1 bil i 2017-sæsonen. Vinderen af Le Mans 2015 har haft masser af sejre i de mindre klasser men bedste resultat i Formel 1 sammenhæng er en samlet 9. plads i 2014 sæsonen, en placering han også bestrider pt. i indeværende sæson. Udover det samlede resultat har Hülkenberg også haft en enkelt pole position for Williams og en enkelt hurtigste omgang.

I sin Formel 1 karriere har Hülkenberg repræsenteret Williams, Sauber og Force India.

Med tilknytningen af den nye kører er der dermed et sæde mindre hos Renault at kæmpe om, og da teamets forlængede option på kontraktforlængelse med Kevin Magnussen ligeledes udløb i går uden nyheder fra den front ser det sværere og sværere ud for danskerens håb om at sikre det andet sæde hos det franske hold.

Udover Kevin Magnussen er holdkammeraten Jolyon Palmer ligeså uforløst i forhold til sin fremtid, og på rygtebasis har Renaut også en stærk interesse i det franske talent Esteban Ocon og Williams’ Valteri Bottas.